Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Boil potatoes, eggs, carrots and beets until tender.
Отварите картофель, яйца, морковь и свеклу до готовности.
Peel all vegetables.
Очистите все овощи от кожуры.
Cut the herring fillet into cubes and place on the bottom of a wide plate.
Филе сельди нарежьте кубиками и выложите на дно широкой тарелки.
Next, cut the onion into cubes and place on top of the herring.
Далее нарежьте лук кубиками и положите сверху на селедку.
Lubricate the layer with mayonnaise and place grated potatoes on top. Salt and pour a little oil from a jar of herring.
Смажьте слой майонезом и сверху выложите натертый картофель. Посолите и полейте немного маслом из банки с сельдью.
Grease with mayonnaise and place grated eggs on top. Salt, add butter and mayonnaise.
Смажьте майонезом и сверху положите натертые яйца. Посолите, добавьте масло и майонез.
Next is a layer of grated carrots, butter and mayonnaise.
Дальше слой тертой моркови, масло и майонез.
Add the last layer of grated beets, salt and mayonnaise.
Последним слоем положите натертую свеклу, также соль и майонез.
Place the finished salad in the refrigerator for a little while (15-20 minutes), then you can serve it. Bon appetit!
Готовый салат отправьте немного настояться в холодильник (минут на 15-20), затем можно подавать на стол. Приятного аппетита!
The salad looks best in a transparent container, so all the layers are visible. You can sprinkle any herbs on top. Pairs with any dishes.
Лучше всего салат смотрится в прозрачной посуде, так видно все слои. Сверху можно посыпать любой зеленью. Сочетается с любыми блюдами.