Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Using a mixer, mix eggs, kefir, vegetable oil, and sugar.
Смешайте с помощью миксера яйца, кефир, растительное масло, сахар.
Sift flour and baking powder and add to egg mixture.
Просейте муку и разрыхлитель и отправьте к яичной смеси.
Stir and add coloring.
Перемешайте и добавьте краситель.
Bake the sponge cake in the oven in an 18 cm pan at 160 degrees for 40-50 minutes.
Выпекайте бисквит в духовке в форме 18 см при температуре 160 градусов 40-50 минут.
Cool and cut.
Остудите и нарежьте.
For the filling: heat the raspberries and sugar in a saucepan, add starch diluted in cold water, bring to a boil, cool.
Для начинки: малину и сахар поогрейте в сотейнике, добавьте крахмал, разведённый в холодной воде, доведите до кипения, остудите.
For the cream, beat the cream cheese, cream and powdered sugar at medium speed.
Для крема взбейте на средней скорости творожный сыр, сливки и сахарную пудру.
Assemble the cake.
Соберите тортик.
Before serving, decorate the cake with berries, such as raspberries.
Перед подачей украсьте тортик ягодами, например, малиной