Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Chop the onions and carrots.
Нарежьте лук, морковь.
Chop the liver.
Нарежьте печень.
Fry onions and carrots in butter.
Зажарьте лук и морковь на сливочном масле.
Pass the liver through a meat grinder, and then the fried onions and carrots.
Пропустите печень через мясорубку, а затем обжаренные лук и морковь.
Mix the resulting minced meat.
Полученный фарш перемешайте.
Add flour, eggs, salt and pepper to the minced meat and mix.
Добавьте в фарш муку, яйца, соль и перец и перемешайте.
Fry the pancakes on both sides until cooked.
Пожарьте оладьи с двух сторон до готовности.
Before serving, you can sprinkle the pancakes with herbs. You can serve with ketchup, sour cream or mayonnaise.
Перед подачей можно посыпать оладьи зеленью. Подавать можно с кетчупом, сметаной или майонезом.