Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Prepare the dough. Combine water, salt, flour and olive oil and knead into a stiff dough. Wrap in a bag and let rest for 30 minutes.
Готовим тесто. Соединяем воду, соль, муку и масло оливковое и замешиваем крутое тесто. Заворачиваем в пакет и даём отдохнуть 30 минут.
Let's prepare the filling. In a mixture of vegetable and butter, fry the chopped onion until golden brown. Remove from heat. Combine the onion with the coarsely grated pumpkin and mix. Salt and pepper to taste. Leave to cool.
Готовим начинку. На смеси растительного и сливочного масел обжариваем лук, нарезанный перьями до золотистого цвета. Снимаем с огня. Лук соединяем с натертой на крупной тёрке тыквой, перемешиваем. Солим, перчим по вкусу. Оставляем остывать.
We make manti. Roll out the dough thinly, cut out medium-sized circles, and make manti in a way convenient for you.
Лепим манты. Тесто тонко раскатываем, вырезаем кружочки среднего размера, лепим манты удобным для Вас способом.
Place the manti on the perforated circles of the pressure cooker greased with vegetable oil and cook in the pressure cooker with boiling water for 25 minutes.
На смазанные растительным маслом перфорированные круги мантоварки помещаем манты и готовим в мантоварке с кипящей водой 25 минут.
Serve hot with sour cream and ground pepper.
Подаём горячими со сметаной и молотым перцем.