Prepare all food and utensils. Rinse the spinach thoroughly. Peel the onion.
Подготовьте все продукты и посуду. Шпинат тщательно промойте. Лук очистите.
Boil spinach leaves in boiling water for 1 minute, drain, and chop coarsely.
Листья шпината отварите в кипящей воде 1 минуту, слейте воду, крупно нарежьте.
Finely chop the onion and fry a little in olive oil, add spinach, ricotta and mix everything.
Лук мелко порубите и немного обжарьте на оливковом масле, добавьте шпинат, рикотту и все перемешайте.
Remove from heat, add 2/3 grated Parmesan, salt and pepper to taste.
Снимите с огня, добавьте 2/3 тёртого пармезана, соль и перец по вкусу.
Stuff the cannelloni.
Начините каннеллони.
For the sauce, melt the butter in a saucepan, add cream, salt, pepper and simmer for about 2 minutes.
Для соуса в сотейнике растопите сливочное масло, добавьте сливки, соль, перец и проварите примерно 2 минуты.
Place chopped tomatoes and cannelloni on the bottom of the baking dish, pour in the sauce and sprinkle the remaining Parmesan cheese on top.
На дно формы для запекания выложите порубленные томаты, каннеллони, залейте соусом и сверху посыпьте оставшимся пармезаном.
Bake in the oven until done for 25 minutes at 180°C.
Выпекайте в духовке до готовности 25 минут при 180°С.
Before serving, drizzle with a little olive oil and sprinkle with chopped herbs.
Перед подачей чуть сбрызните оливковым маслом и посыпьте рубленной зеленью.