Lay out all the ingredients in front of you. Wash the pumpkin, peel it, remove the seeds.
Разложите все ингредиенты перед собой. Тыкву помойте, очистите от кожуры, удалите семечки.
Grate the pumpkin on a fine grater or using a food processor.
Тыкву натрите на мелкой терке или при помощи кухонного комбайна.
Add the minced meat to the grated pumpkin in a bowl and mix well.
В миску к натертой тыкве добавьте фарш и хорошо перемешайте.
Add eggs, sour cream, salt, black pepper, pressed garlic to the previously mixed ingredients and mix.
К перемешанным ранее ингредиентам добавьте яйца, сметану, соль, черный перец, пропущенный через пресс чеснок и перемешайте.
Add flour and mix everything well again until smooth.
Добавьте муку и еще раз все хорошо перемешайте до однородной консистенции.
Using a spoon, place the dough in the form of pancakes into a heated frying pan with vegetable oil. Fry on both sides for 4-5 minutes over medium heat.
На разогретую сковороду с растительным маслом при помощи ложки выложите тесто в форме оладушек. Жарьте с двух сторон по 4-5 минут на среднем огне.
Pumpkin pancakes are best eaten hot and with sour cream. When serving, garnish with any greens.
Кушать тыквенные оладьи лучше всего горячими и со сметаной. При подаче украсьте любой зеленью.