Wash the vegetables.
Помойте овощи.
Carefully remove the stem and seeds of the pepper.
Аккуратно удалите плодоножку и семена перца.
Cut cherry tomatoes in half.
Помидоры черри разрежьте пополам.
Rinse the rice with cold water, add salt and cook until cooked.
Промойте рис холодной водой, посолите и варите, не доводя до готовности.
Stuff each pepper tightly with rice.
Плотно начините рисом каждый перец.
Add oil, cherry tomatoes and adjika to a thick-bottomed pan. Simmer for 2-3 minutes.
В кастрюлю с толстым дном добавьте масло, помидоры черри и аджику. Тушите 2-3 минуты.
Add 2 liters of water and peppers to the pan. Simmer the peppers for 20-25 minutes, covered, over low heat.
Добавьте в кастрюлю 2 литра воды и перцы. Тушите перцы 20-25 минут под крышкой на медленном огне.
Serve the peppers with stewed cherry tomatoes and your favorite herbs.
Подавайте перцы с тушеными помидорами черри и любимой зеленью.
Serve stuffed peppers with tomato sauce. To prepare it, rub the tomatoes through a sieve and simmer them in a frying pan over medium heat. Add salt, ground black pepper and chopped garlic, and keep the sauce on the fire until the excess moisture evaporates.
Подавайте фаршированные перцы с томатным соусом. Чтобы его приготовить, протрите через сито помидоры и потушите их в сковороде на среднем огне. Добавьте соль, черный молотый перец и измельченный чеснок, и держите соус на огне, пока не выпарится лишняя влага.