Rinse the trout steak and dry with a paper towel.
Стейк из форели ополосните и просушите бумажным полотенцем.
Season the trout steak with salt and pepper and roll in flour.
Стейк из форели поперчите, посолите и обваляйте в муке.
Heat a frying pan with butter.
Разогрейте сковороду со сливочным маслом.
Fry the trout steak for 5 minutes on each side over medium heat. The fire should not be too strong so that the trout does not burn and is completely cooked.
Стейк из форели обжарьте по 5 минут с каждой стороны на среднем огне. Огонь не должен быть слишком сильным, чтобы форель не подгорела и прожарилась полностью.
5 minutes before cooking, sprinkle the steak with lemon juice and place the lemon slice in the frying pan so that it releases its flavor into the oil.
За 5 минут до готовности сбрызните стейк соком лимона и отправьте лимонный ломтик на сковороду, чтобы он отдал свой аромат маслу.
Place the finished steak on a plate and garnish with a slice of lemon and a sprig of dill.
Готовый стейк выложите на тарелку и украсьте ломтиком лимона и веточкой укропа.