Lay out all the ingredients in front of you. Prepare 2 plastic packaging bags. Wash the cucumbers and dill, peel the garlic. Cut off the butts of the cucumbers.
Разложите все ингредиенты перед собой. Подготовьте 2 полиэтиленовых фасовочных пакета. Помойте огурцы и укроп, почистите чеснок. Срежьте попки огурчикам.
Place cucumbers, peppers, garlic, bay leaves, salt, sugar and dill in a bag. First break the dill with your hands. This will give more flavor to the cucumbers.
Выложите в пакет огурцы, перец, чеснок, лавровый лист, соль, сахар и укроп. Укроп предварительно поломайте руками. Так он отдаст больше аромата огурцам.
Tie the bag and shake everything thoroughly, trying to mix the contents inside the bag. Pack in another bag to ensure against brine leaks. Refrigerate overnight or 8 hours.
Завяжите пакет и хорошенько все потрясите, стараясь перемешать содержимое внутри пакета. Упакуйте в еще один пакет для страховки от протечек рассола. Уберите в холодильник на ночь или 8 часов.
Before serving, slice the cucumbers lengthwise.
Перед подачей нарежьте огурчики вдоль.