Lay out all the ingredients in front of you. Wash and peel the potatoes.
Разложите все ингредиенты перед собой. Картофель помойте и очистите.
Cut the potatoes into quarters. Add salt, sprinkle with sunflower oil and sprinkle with spices, mix well.
Картофель нарежьте на четвертинки. Посолите, сбрызните подсолнечным маслом и посыпьте специями, хорошенько перемешайте.
Repeat after 10 minutes to ensure seasoning is evenly distributed throughout all pieces.
Повторите через 10 минут, чтобы приправы равномерно распределились по всем кусочкам.
Line a baking sheet with foil; parchment or baking paper will also work. Place potato pieces in a single layer. Place the baking sheet in an oven preheated to 180°C for 40 minutes.
Противень застелите фольгой, пергамент или бумага для запекания тоже подойдут. Выложите в один слой кусочки картошки. Поставьте противень в разогретую до 180°C духовку на 40 минут.
10 minutes before the end of cooking, sprinkle with finely chopped garlic.
За 10 минут до окончания готовки посыпьте мелко нарубленным чесноком.
Before serving, sprinkle the potatoes with finely chopped herbs.
Перед подачей на стол посыпьте картофель мелко нарезанной зеленью.