Lay out all the ingredients in front of you. Wash and peel the zucchini.
Разложите все ингредиенты перед собой. Кабачок помойте и почистите.
Grate the zucchini on a fine grater.
Кабачок натрите на мелкой терке.
Add egg, milk, salt, sugar, vegetable oil and mix well.
Добавьте яйцо, молоко, соль, сахар, растительное масло и хорошо перемешайте.
Add flour, stir. The consistency of the dough should be something between pancake and pancake dough.
Добавьте муку, перемешайте. По консистенции тесто должно быть чем-то средним между тестом на оладушками и блины.
Grease the frying pan with oil and use a ladle to spread some of the batter over the pan into a thin layer for the pancake. Fry on both sides until golden brown.
Смажьте сковородку маслом и половником разровняйте по сковороде немного тесто тонким слоем для блина. Жарьте с двух сторон до румяности.
Prepare the filling. Grate the cheese on a fine grater, add cottage cheese, sour cream, and salt. Press the garlic through a garlic press. Mix well.
Приготовьте начинку. Сыр натрите на мелкой терке, положите творог, сметану, соль. Чеснок продавите через чеснокодавку. Хорошо перемешайте.
Place the filling into the pancake and wrap it up.
Положите начинку в блин и заверните.
Serve the dish with tea or coffee; sour cream works well.
Блюдо подавайте с чаем или кофе, хорошо подходит сметана.