Lay out all the ingredients in front of you.
Разложите все ингредиенты перед собой.
Grind the cottage cheese with sugar, add 2 eggs, sift the flour and add soda. Knead the dough. Roll out the sausage, cut and shape into balls approximately the size of a walnut. They will expand as they fry.
Разотрите творог с сахаром, добавьте 2 яйца, просейте муку и добавьте соду. Замесите тесто. Раскатайте колбаску, нарежьте и сформируйте шарики размером примерно с грецкий орех. При жарке они увеличатся.
Place the resulting crumpets into oil heated over medium heat and turn on low heat until the cottage cheese is baked. Stirring to prevent the crumpets from sticking to the bottom, fry until golden brown. Transfer to a plate lined with a paper towel to drain excess oil.
В нагретое на среднем огне масло, опустите получившиеся пышки, включите слабый огонь, чтобы творог пропекся. Помешивая, чтобы пышки не прилипли ко дну, обжаривайте до румянца. Переложите на тарелку с подложенным на неё бумажным полотенцем, чтобы лишнее масло ушло.
When serving, sprinkle with powdered sugar. The dish goes very well with condensed milk.
При подаче посыпьте сахарной пудрой. Блюдо очень хорошо сочетается со сгущенкой.