Lay out all the ingredients in front of you. Preheat oven to 200°C. Prepare a baking sheet and parchment.
Разложите все ингредиенты перед собой. Разогрейте духовку до 200°C. Подготовьте противень и пергамент.
Place the peppers on a baking sheet lined with parchment and place in an oven preheated to 200°C for 40 minutes. The pepper should become soft. After baking, transfer the hot peppers into a bag and leave until they cool.
Выложите перец на противень выстланный пергаментом и поставьте в заранее разогретый до 200°С духовой шкаф на 40 минут. Перец должен стать мягким. После запекания горячий перец переложите в пакет и оставьте так до остывания.
Mix butter, salt, sugar, apple cider vinegar, pressed garlic, chopped parsley and cilantro in a bowl.
Смешайте в миске масло, соль, сахар, яблочный уксус, пропущенный через пресс чеснок, измельченные петрушку и кинзу.
Remove the peel, stem and seeds from the cooled pepper. Cut into strips.
С остывшего перца удалите кожуру, плодоножку и семена. Нарежьте полосками.
Place the striped peppers in a bowl, add the dressing and mix everything well.
Сложите в миску нарезанный полосками перец, добавьте заправку и все хорошо перемешайте.
This spicy roasted pepper appetizer is perfect as an accompaniment to meat and fish. It can also be used to make sandwiches and bruschetta.
Эта пикантная закуска из запеченного перца прекрасно подойдет как дополнение к мясу и рыбе. Также ее можно использовать для приготовления бутербродов, брускетт.