Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Separate the egg white from the yolk. Grate the cheese.
Отделите яичный белок от желтка. Натрите сыр.
Mix cottage cheese, egg white, flour, baking powder, salt and spices. Form the mixture into a ball (it is better to do this with wet hands). Place the ball on a heated frying pan and shape it into khachapuri. Make a recess inside. Cook the base over low heat for about 5 minutes.
Смешайте творог, яичный белок, муку, разрыхлитель, соль и специи. Сформируйте из массы шар (лучше это делать влажными руками). Выложите шар на разогретую сковородку и придайте ему форму хачапури. Внутри сделайте углубление. Готовьте основу на минимальном огне примерно 5 минут.
Turn over, sprinkle with grated cheese, and place the yolk in the cavity. Cover the pan with a lid and cook for another 5 minutes.
Переверните, посыпьте натертым сыром, а в углубление выложите желток. Накройте сковородку крышкой и готовьте еще 5 минут.
Serve the dish immediately from the pan. The most important thing is that the egg in the khachapuri is liquid.
Подавать блюдо сразу со сковородки. Самое главное, чтобы яйцо в хачапури было жидким.