Thaw the dough in advance.
Заранее разморозьте тесто.
Roll out the dough. Lubricate it with mayonnaise or tomato paste.
Раскатайте тесто. Смажьте его майонезом или томатной пастой.
Grate the cheese and ham, spread the filling evenly onto the dough (you can add herbs if you like).
Натрите на терке сыр и ветчину, равномерно выложите начинку на тесто (можно добавить зелень, если любите).
Roll the dough with filling into a roll. You need to twist it tightly so that nothing falls apart during baking. Cut the resulting roll into portioned puff pastries. Brush with yolk and sprinkle with sesame seeds.
Сверните тесто с начинкой в рулет. Нужно плотно скрутить, чтобы ничего не развалилось при выпекании. Нарежьте получившийся рулет на порционные слойки. Смажьте желтком и посыпьте кунжутом.
Bake the puff pastries in the oven for 15-20 minutes at a temperature of 170-180 °C.
Выпекайте слойки в духовке в течение 15-20 минут при температуре 170-180 °С.
Serve puff pastries with tea or coffee.
Подавайте слойки с чаем или кофе.