Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Pour milk into the bowl. Add egg, sugar and mix everything.
Налейте в чашу молоко. Добавьте яйцо, сахар и все перемешайте.
Sift flour, baking powder there and add the remaining ingredients. Mix everything thoroughly until smooth (so that there are no lumps). If you use a mixer or the whisk attachment on a blender for stirring, you can combine all the ingredients at once.
Туда же просейте муку, разрыхлитель и добавьте оставшиеся ингредиенты. Тщательно все перемешайте до однородной массы (чтобы не было комочков). Если для размешивания используете миксер или насадку "венчик" на блендере, можно соединить все ингредиенты сразу.
Let the dough rest for 5 minutes.
Дайте "отдохнуть" тесту 5 минут.
Place a thick-bottomed frying pan on the stove over low heat. Do not use butter, it is in the dough.
Ставим сковородку с толстым дном разогреваться на плиту на небольшой огонь. Масло не используйте, оно есть в тесте.
Then pour the resulting dough into the pan with a ladle and fry on each side until cooked. Frying time is individual, it all depends on your stove, frying pan and degree of frying of the pancake. I like it lighter, so I flip the pancake earlier. This amount of ingredients makes 8-10 pancakes.
После чего половником налейте на сковороду получившееся тесто и обжарьте с каждой стороны до готовности. Время жарки индивидуально, все зависит от вашей плиты, сковороды и степени прожарки блина. Я люблю посветлее, поэтому переворачиваю блин раньше. Из данного количества ингредиентов получается 8-10 блинчиков.
You can serve pancakes with condensed milk, jam or any other topping you like. The recipe is very simple, you will definitely succeed. Bon appetit!
Подавать панкейки можно со сгущенкой, вареньем или любым другим топпингом который вы любите. Рецепт очень простой, у вас все обязательно получится. Приятного аппетита!