Make chicken broth. Remove the chicken meat and disassemble it into fibers.
Сварите бульон из куриного мяса. Достаньте куриное мясо и разберите его на волокна.
Place the broth in a saucepan to heat. In a separate saucepan, heat the water for the noodles.
Поставьте бульон на нагрев в сотейнике. В отдельном сотейнике поставьте нагреваться воду для лапши.
Boil the noodles in boiling water with added salt, remove them to a sieve and place in a soup bowl. Cook a poached egg in the same water (or heat an already cooked one). Place egg over noodles.
Отварите лапшу в закипевшей воде с добавлением соли, снимите ее на сито и выложите в суповую пиалу. В этой же воде приготовьте яйцо-пашот (или прогрейте уже приготовленное). Выложите яйцо на лапшу.
Bake the white stalks of green onions in a frying pan and remove them from the heat. Fry the pieces of boiled chicken in olive oil until golden brown.
На сковороде подпеките белые стебли зеленого лука, снимите их с нагрева. На оливковом масле поджарьте кусочки отварной курицы до золотистого цвета.
Place chicken and green onion stalks in bowl. Pour the prepared broth on top.
В пиалу выложите курицу и стебли зеленого лука. Залейте сверху готовым бульоном.