Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Drizzle olive oil into a saucepan and add chopped onion. Fry it lightly over medium heat.
В сотейник капните оливкового масла и добавьте измельченный лук. На среднем огне слегка его обжарьте.
Add canned tomatoes, olives, salt, spices, and Worcestershire sauce. Warm over medium heat for 3 minutes.
Добавьте консервированные томаты, маслины, соль, специи, вустерский соус. Прогревайте на среднем огне 3 минуты.
Stir in chopped olives, chard spinach and some of the chopped green basil. Cut the mozzarella cheese into slices.
Вмешайте измельченные маслины, листовой шпинат и часть нашинкованного зеленого базилика. Сыр моцарелла нарежьте кружочками.
Pour the resulting mass into a flat cocotte maker, baking tray or small frying pan. Break three eggs on top, add mozzarella randomly and place in the oven at 180°C in convection or top grill mode, if there is such a function.
Полученную массу вылейте в плоскую кокотницу, лоток для запекания или малую сковороду. Сверху разбейте три яйца, выложите произвольно моцареллу и уберите в духовку при 180 °С в режиме конвекции или верхнего гриля, если есть такая функция.
Bake until the cheese and yolk are browned.
Запекайте до подрумянивания сыра и желтка.