Prepare the beans in advance by soaking them in water overnight. Then boil for 50 minutes. Wash the vegetables.
Подготовьте фасоль заранее, залив на ночь водой. После отварите в течение 50 минут. Помойте овощи.
Chop the tomatoes, then grind them using a blender or meat grinder. Cut the bell pepper into strips.
Нарежьте помидоры, затем измельчите их с помощью блендера или мясорубки. Болгарский перец нарежьте соломкой.
Place the tomatoes in a saucepan, add salt and sugar. Cook over low heat for 20 minutes, stirring lightly.
Переложите помидоры в кастрюлю, добавьте соль и сахар. Варите на небольшом огне в течение 20 минут, слегка помешивая.
Rinse the boiled beans and add them to the pan along with the bell pepper, pour in the vegetable oil. Cook for another 20 minutes, stirring the lecho.
Промойте вареную фасоль и добавьте ее в кастрюлю вместе с болгарским перцем, влейте растительное масло. Варите еще 20 минут, помешивая лечо.
At the very end of cooking, add vinegar and chopped chili pepper. Mix thoroughly and remove from heat. Pour the finished lecho into jars, close with iron lids and leave until completely cooled.
В самом конце варки добавьте уксус и нарезанный перец чили. Тщательно перемешайте и снимите с огня. Готовое лечо разлейте по банкам, закройте железными крышками и оставьте до полного остывания.