Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Prepare pickled beets. Peel the vegetable evenly with a vegetable peeler. Cut it into slices as thin as possible. Place beet slices in a Ziploc bag or jar with a lid.
Приготовьте маринованную свеклу. Ровно очистите овощ овощечисткой. Максимально тонко нарежьте ее кружочками. Выложите ломтики свеклы в зип-пакет или банку с крышкой.
Heat the grape juice in a saucepan, add sugar, salt and spices. Let the liquid evaporate by half. Pour in the vinegar and heat again to a boil. Pour the hot marinade over the beets and seal tightly. Let the marinade cool completely and put the container in the refrigerator. Leave the beets to marinate for 24 hours.
В сотейнике нагрейте виноградный сок, в него добавьте сахар, соль и специи. Дайте жидкости выпариться на половину. Влейте уксус и снова нагрейте до кипения. Залейте горячим маринадом свеклу и герметично закройте. Дайте маринаду полностью остыть и уберите емкость в холодильник. Оставьте свеклу мариноваться на 24 часа.
As time passes, blot the beets with a napkin before using to remove excess marinade.
По прошествии времени промокните свеклу перед использованием салфеткой, чтобы убрать излишки маринада.
Assemble the ravioli. Soak cashews and walnuts for 3-4 hours, then dry. Place the dried nuts along with butter, sweet chili sauce, lemon juice, and garlic into a blender and puree until a smooth cream forms.
Соберите равиоли. Замочите орехи кешью и грецкие на 3-4 часа, затем просушите. Подсушенные орехи отправьте вместе с маслом, сладким чили соусом, соком лимона, чесноком в блендер и пюрируйте до образования однородного крема.
Cut the feta into large cubes and drizzle with green oil. It can also be formed into quenelles with a teaspoon.
Фету нарежьте крупным кубиком и сбрызните зеленым маслом. Его также можно сформовать чайной ложкой в кнели.
Place three beet slices on a plate, top with nut cream, then some feta and fold the beet slice in half. Decorate the top with microgreens or any other greenery. Apply a thin stream of oil over the plate. Season with ground black pepper.
На тарелке выложите три ломтика свеклы, вовнутрь выложите ореховый крем, затем немного феты и сверните ломтик свеклы пополам. Сверху декорируйте микрозеленью или любой другой зеленью. По тарелке нанесите струйкой масло. Поперчите черным молотым перцем.