Peel and wash potatoes, carrots, onions and garlic. Wash the tomatoes and zucchini. Wash the bell pepper and remove the core.
Картофель, морковь, лук и чеснок очистите и помойте. Помидоры и кабачок помойте. Болгарский перец помойте и извлеките сердцевину.
Cut the onion into cubes, grate the carrots on a coarse grater. Fry the onion in a cauldron with vegetable oil until golden brown. Then add the carrots and, stirring, fry them for another 4-5 minutes.
Лук порежьте кубиками, морковь натрите на крупной терке. Обжарьте лук в казане с растительным маслом до золотистого цвета. Затем добавьте морковь и, помешивая, обжарьте их еще 4-5 минут.
Cut the potatoes into medium cubes, the zucchini into large cubes, and the sweet pepper into strips. Place them in a cauldron with onions and carrots. Stir, cover with a lid and simmer over low heat, stirring, until the potatoes are cooked, 20-25 minutes.
Картофель нарежьте средними кубиками, кабачок – крупными, сладкий перец - соломкой. Отправьте их в казан к луку и моркови. Перемешайте, накройте крышкой и тушите на самом малом огне, помешивая, до готовности картофеля 20-25 минут.
Place diced tomatoes in a cauldron. Stir and simmer for 5 minutes. Add finely chopped garlic, salt to taste, bring to a boil and turn off. Let sit 10 minutes before serving.
Отправьте в казан помидоры, нарезанные кубиком. Перемешайте и тушите 5 минут. Добавьте мелко нарезанный чеснок, посолите по вкусу, доведите до кипения и выключите. Дайте постоять 10 минут перед подачей.
Serve vegetable stew as a separate dish or as a side dish. Garnish with greenery of your choice.
Овощное рагу подавайте как отдельное блюдо, так и в качестве гарнира. Украсьте зеленью на ваш выбор.