Prepare bulk products in the required quantities. Rinse the greens under running water. Peel the garlic.
Подготовьте сыпучие продукты в нужном количестве. Ополосните зелень под проточной водой. Очистите чеснок от шелухи.
Take a wide and deep bowl. Pour the eggs into it, add sugar. Mix with a whisk. Add flour and milk. Stir the dough until smooth. Add to the flour mixture and mix again.
Возьмите широкую и глубокую миску. Влейте туда яйца, добавьте сахар. Перемешайте венчиком. Добавьте муку и молоко. Размешайте тесто до однородности. Добавьте к массе мук и перемешайте еще раз.
Set the dough aside for half an hour. When the time comes, start frying the pancakes. In the meantime, prepare the filling.
Отложите тесто на полчаса. Когда придет время, приступите к жарке блинчиков. А пока приготовьте начинку.
Cut the salmon into cubes, finely chop the herbs, chop the garlic. Take a container and mix the ingredients, adding cream cheese to them, until smooth
Нарежьте кубиками семгу, мелко покрошите зелень, измельчите чеснок. Возьмите емкость и перемешайте ингредиенты, добавив к ним сливочный сыр, до однородности
Wrap the filling in the prepared pancakes using your favorite method. In this recipe, the pancakes were rolled into closed “tubes” and cut in half, as well as into “bags”. Try to do it the way you like.
Заверните в готовые блинчики начинку вашим любимым способом. В данном рецепте блинчики были свернуты в закрытые «трубочки» и разрезаны пополам, а также в «мешочки». Пробуйте делать так, как нравится вам.
You can serve the finished pancakes by decorating them with fresh herbs.
Готовые блинчики можете подать, как-либо украсив их свежей зеленью.