Clean the fillet, wash and dry. Peel and wash the onion and garlic. Peel the pumpkin. Wash and dry the parsley.
Филе зачистите, помойте и обсушите. Лук и чеснок очистите и помойте. Тыкву очистите от кожуры. Петрушку помойте и обсушите.
Cut the onion into half rings, the garlic into small cubes, finely chop the parsley. Cut the pumpkin into medium-sized pieces, sweet pepper into strips, chicken fillet into about 3 cm cubes.
Нарежьте лук полукольцами, чеснок - мелкими кубиками, петрушку мелко нашинкуйте. Тыкву порежьте на кусочки среднего размера, сладкий перец - соломкой, куриное филе - кубиком около 3 см.
Grease a baking dish with oil and add onions. Mix the chicken with half the garlic and herbs, salt and pepper, add thyme. Place in the mold.
Смажьте форму для запекания маслом, выложите лук. Перемешайте курицу с половиной чеснока и зелени, посолите, поперчите, добавьте тимьян. Выложите в форму.
Mix the peppers and pumpkin, season with the remaining seasoning and herbs, stir and place on top. Drizzle oil on top and place in the oven for an hour. Bake until the meat is done.
Смешайте перец и тыкву, заправьте оставшейся приправой и зеленью, перемешайте и выложите верхним слоем. Сбрызните сверху маслом и поставьте в духовку на час. Запекайте до готовности мяса.
Serve the chicken with pumpkin and peppers in portions on plates. Garnish with a sprig of parsley. Liven up the dish with brightly colored vegetables.
Курицу с тыквой и перцем подайте порционно в тарелках. Украсьте веточкой петрушки. Оживите блюдо яркими по цвету овощами.