Wash all vegetables and herbs, peel carrots
Помойте все овощи и зелень, очистите морковь
Cut the tomatoes into quarters. Chop the garlic and herbs, cut the bell pepper into strips. Grate the carrots on a coarse grater or chop into strips.
Нарежьте помидоры четвертинками. Измельчите чеснок и зелень, болгарский перец нарежьте соломкой. Морковь натрите на крупной терке или нашинкуйте соломкой.
In a separate deep bowl, mix chopped herbs and garlic, add vinegar, vegetable oil, sugar and salt. Mix all marinade ingredients thoroughly.
В отдельной глубокой миске смешайте измельченную зелень и чеснок, добавьте уксус, растительное масло, сахар и соль. Тщательно перемешайте все ингредиенты маринада.
Add chopped tomatoes, peppers and carrots to the marinade and mix well so that all ingredients are soaked in the dressing. If desired, you can layer the tomatoes and peppers in a jar, pouring over the marinade, or mix them together in a separate container.
Нарезанные помидоры, перец и морковь добавьте к маринаду и хорошо перемешайте, чтобы все ингредиенты пропитались заправкой. По желанию вы можете выкладывать помидоры и перец слоями в банку, поливая маринадом, или смешать их вместе в отдельной емкости.
Place the peppercorns at the bottom of the jar, place the resulting salad there and pour in the rest of the marinade. Screw the dish under the lid and put it in the refrigerator for 1-2 days for soaking.
На дно банки опустите перец горошком, переложите туда получившийся салат и залейте остатками маринада. Закрутите блюдо под крышку и уберите в холодильник на 1–2 суток для пропитки.