Prepare all the ingredients. Check the fish for bones and remove skin. Wash and dry the greens.
Приготовьте все продукты. Проверьте рыбу на наличие костей, чистите от кожи. Зелень помойте и обсушите.
Cut the fish into long strips. Place a cheese layer in the tartlets. Roll the strips of fish on top like a rose.
Рыбу нарежьте на длинные полоски. В тарталетки уложите сырный слой. Сверху розочкой сверните полоски рыбы.
Place a spoonful of caviar into each tartlet. Cut the lemon into quarters and arrange according to your taste.
В каждую тарталетку положите по ложечке икры. Лимон нарежьте четвертинками и также разложите по своему вкусу.
Decorate the tartlets at your discretion with other ingredients - pieces of vegetables, olives. Add parsley sprigs.
Украсьте тарталетки по своему усмотрению другими ингредиентами – кусочками овощей, маслинами. Положите веточки петрушки.