Wash the apples.
Помойте яблоки.
Peel the apples and grate them on a coarse grater.
Яблоки очищаем и натираем на крупной тёрке.
Add an egg.
Добавляем яйцо.
Add kefir, cinnamon, salt, sugar to taste, 1-2 tbsp. rice and corn flour and 2-3 tbsp. oatmeal
Добавляем кефир, корицу, соль, сахар по вкусу, по 1-2 ст.л. рисовой и кукурузной муки и 2-3 ст.л. овсяной муки.
Add 0.5 tsp of soda.
Добавляем 0,5 чл соды.
Mix. The dough should turn out like thick sour cream. Do not add too much flour, otherwise the apple flavor will not be felt.
Перемешиваем. Тесто должно получиться как густая сметана. Не добавляйте много муки, иначе вкус яблок не будет чувствоваться.
Fry the first batch in coconut oil, then the rest in a well-heated frying pan with a non-stick coating without oil.
Первую партию жарим на кокосовом масле, затем остальные - на хорошо разогретой сковороде с антипригарным покрытием без масла.
Can be served with sour cream, condensed milk or jam.
Можно подавать со сметаной, сгущёнкой или вареньем.