Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Thaw the puff pastry, then sprinkle the board with flour and roll it out into a layer, not very thin. Cut an oval shape from the layer.
Слоеное тесто разморозить, после присыпать доску мукой и раскатать в пласт, не очень тонко. Вырезать из пласта овалообразную форму.
Grate the cheese and place it on the dough in the middle, leaving the sides. Carefully roll the layer on the sides into a roll, leaving the cheese untouched, to create a boat-shaped shape.
Натереть сыр на терке и выложить на тесто посередине, оставив борта. Аккуратно скрутить пласт по бокам в рулет, оставив сыр нетронутым, получится форма в виде лодочки.
Break the egg in a bowl and beat with a fork. Brush the edges of the dough with egg and bake for 20 minutes at 180 degrees.
Яйцо разбить в миске и взбить вилкой. Смазать яйцом края теста и выпекать 20 минут при температуре 180 градусов.
Remove the khachapuri from the oven, break the egg into the middle, directly onto the cheese and place pieces of butter around the edges.
Достать хачапури из духовки, разбить яйцо в середину, прямо на сыр и по краям положить кусочки масла.
Serve the dish hot with tea, coffee or compote. You can decorate with greenery.
Блюдо подавать в горячем виде с чаем, кофе или компотом. Можно украсить зеленью.