Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Fry the minced meat in a frying pan, stirring, until cooked.
Обжарить фарш на сковороде, помешивая, до готовности.
Finely chop the green onions, beat the eggs with a fork in a bowl.
Зеленый лук мелко порезать, яйца взбить вилкой в миске.
Mix green onions with eggs, add salt and mix thoroughly.
Смешать зеленый лук с яйцами, посолить и тщательно перемешать.
Place the hot minced meat from the frying pan into a bowl with the onions and eggs. Mix everything and send it back to the pan.
Выложить горячий фарш со сковороды в миску к луку и яйцам. Все перемешать и отправить обратно на сковороду.
Fry on one side for about 5-7 minutes under the lid. Then turn over and cook on the other side for a couple more minutes.
Жарить с одной стороны примерно 5-7 минут под крышкой. Затем перевернуть и жарить на другой стороне еще пару минут.
Serve hot and goes well with sour cream or Greek yogurt.
Подавать горячим, хорошо сочетается со сметаной или греческим йогуртом.