Pour the flour into a glass, and place the banana and tangerine on the table. Place the egg on the table as well. Place salt and sugar in a saucer. Pour vegetable oil into a glass. Place the cottage cheese in a bowl. Pour milk into a container. Pour vanillin into a glass.
Муку насыпьте в стакан, а банан и мандарин положите на стол. Яйцо также положите на стол. Соль и сахар насыпьте в блюдце. Растительное масло налейте в стаканчик. Творог поместите в миску. Молоко налейте в емкость. Ванилин насыпьте в стакан.
Beat eggs with sugar. Add milk, salt, gradually add flour and gently stir until smooth. Add vegetable oil to the dough and leave for 20 minutes. The thickness of the pancake dough should be approximately the same as that of kefir so that the dough spreads easily. Mix cottage cheese, sour cream, sugar, and a little vanillin. Finely chop the fruit and add to the resulting curd mass. Wrap the resulting curd mass into tube-shaped pancakes.
Взбейте яйца с сахаром. Добавьте молоко, соль, постепенно вводите муку и аккуратно размешайте до однородной массы. Добавьте в тесто растительное масло и оставьте на 20 минут. Густота блинного теста должна быть примерно, как у кефира, чтобы тесто легко растекалось. Перемешайте творог, сметану, сахар, чуточку ванилина. Мелко накрошите фрукты и добавьте в полученную творожную массу. Заверните полученную творожную массу в блинчики в форме трубочек.
Place the pancakes on a plate and garnish with raspberries, powdered sugar and banana.
Положите блины на тарелку и украсьте их малиной, сахарной пудрой и бананом.