Place eggs and processed cheese on a plate. Place the chicken fillet in a container. Pour flour into a bowl. Pour salt and pepper into the container.
Яйца и плавленый сырок положите в тарелку. Куриное филе положите в емкость. Муку насыпьте в миску. Соль и перец насыпьте в тару.
Cut the fillet into very small cubes, add salt, pepper, add spices and mix. Grate the cheese on a fine grater and add to the meat. Pour the eggs into the mixture and mix well to obtain a homogeneous mixture. Add flour and mix thoroughly again. If the mixture is too liquid, add a little more flour. Place the dough on a baking sheet covered with parchment. Bake at 180 degrees for 15 minutes on each side.
Филе нарежьте на очень мелкие кубики, посолите, поперчите, добавьте специи и перемешайте. Сырок натрите на мелкой терке, добавьте к мясу. Вылейте в массу яйца и хорошо перемешайте, чтобы получилась однородная масса. Добавьте муку и еще раз тщательно вымешайте. Если масса слишком жидкая, добавьте еще немного муки. Выложите тесто на противень, накрытый пергаментом. Выпекайте при температуре 180 градусов 15 минут с каждой стороны.
Place the dish on a plate and top with lettuce and radishes.
Выложите блюдо на тарелку, а сверху положите листья салата и редиску.