Peel the carrots, onions and potatoes and place on a plate. Place the pasta in a bowl. Place the minced meat in a bowl. Place salt, pepper and roots on a plate.
Морковку, лук и картофель почистите и положите на тарелку. Макароны насыпьте в миску. Фарш положите в миску. Соль, перец и коренья насыпьте в тарелку.
Peel the potatoes and cut into cubes. Roll the minced meat into 2-centimeter balls. Place potatoes in boiling water. Add meatballs, spices and herbs to taste. After laying the meatballs, meat foam may appear; it needs to be removed. It is advisable to knead the minced meat thoroughly, and roll the meatballs themselves into balls, squeeze them between your palms, and throw them into boiling water. Finally, add the carrots and onions and then add the pasta.
Картофель очистите и нарежьте кубиками. Из фарша скатайте колобки размером 2 сантиметра. В кипящую воду опустите картофель. Добавьте фрикадельки, специи и пряности по вкусу. После закладки фрикаделек может появиться мясная пена, ее нужно снять. Фарш желательно тщательно вымесить, а сами фрикадельки, скатывая в шарики, обжимайте между ладонями, кидать их надо в кипящую воду. Под конец добавьте морковь и лук, а затем засыпьте макароны.
Pour the meatball soup into a plate and add greens.
Суп с фрикадельками налейте в тарелку и насыпьте туда зелень.