Place the spaghetti on the table. Place tomatoes, peppers and fillets in a plate. Pour vegetable oil into a glass. Place salt, paprika and black pepper in containers. Place the garlic on a plate along with the onion.
Спагетти положите на стол. В тарелке разместите помидоры, перец и филе. Растительное масло налейте в стакан. Соль, паприку и черный перец насыпьте в емкости. Чеснок положите на тарелку вместе с луком.
Cook the spaghetti. Bring water to a boil in a saucepan, add salt and a little oil. Place spaghetti in boiling water. Cook after boiling for 7 minutes. After a while, drain the water and leave a little broth for the sauce. Return the spaghetti to the pan and set aside for a while.
Сварите спагетти. В кастрюле доведите воду до кипения, посолите и влейте немного масла. Опустите в кипящую воду спагетти. Варите после закипания 7 минут. Спустя время воду слейте, а немного отвара оставьте для соуса. Спагетти верните в кастрюлю и на время оставьте в стороне.
Cut the chicken fillet into small pieces. Peel the onion and garlic, rinse and dry. Cut the onion into small pieces, grate the garlic on a fine grater. Heat a frying pan, pour in vegetable oil and add chicken, onion and garlic. Fry the chicken and onions over medium heat, stirring, for 4 minutes. Add paprika, salt and ground pepper to the pan.
Куриное филе нарежьте небольшими кусочками. Лук и чеснок очистите, промойте и обсушите. Нарежьте лук мелкими кусочками, чеснок натрите на мелкой терке. Прогрейте сковороду, влейте растительное масло и выложите туда курицу, лук и чеснок. Обжарьте курицу с луком на среднем огне, помешивая, 4 минуты. Добавьте в сковороду паприку, соль и молотый перец.
Remove seeds and stalks from sweet peppers. Cut the pepper into small cubes. Next add the chopped pepper. Stir and fry for another 3 minutes. Then place the tomatoes in their own juice in a frying pan. Mix well, cover and cook over low heat for 30 minutes until thickened.
Сладкий перец очистите от семян и плодоножки. Нарежьте перец небольшими кубиками. Следом добавьте нарезанный перец. Перемешайте и обжаривайте еще 3 минуты. Затем в сковороде выложите помидоры в собственном соку. Хорошо перемешайте, накройте крышкой и готовьте на огне ниже среднего 30 минут, до загустения.
At the end of cooking, pour some of the spaghetti water into the sauce. Immediately add the spaghetti to the pan and stir thoroughly. Warm up for 2 minutes. Finely chop the parsley and sprinkle over the finished pasta.
В конце приготовления влейте в соус немного воды, в которой варили спагетти. Сразу выложите спагетти в сковороду и тщательно перемешайте. Прогревайте в течение 2 минут. Петрушку мелко нарежьте и посыпьте готовую пасту.
Place the spaghetti on a plate, garnishing it with herbs.
Выложите спагетти в тарелку, украсив их зеленью.