Rinse under cold running water and peel the vegetables. Peel the garlic.
Помойте холодной проточной водой и очистите овощи. Чеснок очистите от шелухи.
Cut the eggplants into medium cubes, put them in a deep container, add salt and stir so that the salt is distributed over all the pieces. Leave the vegetables for an hour until the juice comes out. Then drain it.
Баклажаны нарежьте средними брусочками, положите в глубокую тару, засыпьте солью и размешайте так, чтобы соль распределилась по всем кусочкам. Оставьте овощи так на час, пока из них не выйдет сок. Затем слейте его.
Chop the tomatoes. Grind them in a blender along with hot pepper.
Нарежьте томаты. Измельчите их в блендере вместе с острым перцем.
Fry the eggplants and bell peppers until half cooked over medium heat.
Обжарьте баклажаны и болгарские перцы до полуготовности на среднем огне.
Add a mixture of tomatoes and hot peppers, salt, sugar and whole garlic cloves to the pan, simmer until the vegetables are ready.
Добавьте в сковороду массу из томатов и острого перца, соль, сахар и целые зубчики чеснока, тушите до готовности овощей.
While the vegetables are stewing, sterilize the jars in any way convenient for you.
Пока тушатся овощи, простерилизуйте банки любым удобным для вас способом.
Place the prepared vegetables in jars and close them. Place the lids down on a towel, cover with a blanket or blanket and leave until completely cool.
Разложите готовые овощи по банкам, закройте их. Поставьте крышками вниз на полотенце, накройте одеялом или пледом и оставьте до полного остывания.