Open the corn and pour it into a bowl. Thaw the fillet and place it in a container. Salt. Place pepper and flour in containers. Place the egg and cheese on a plate. Pour the oil into a container. Wash the dill and place it on the table.
Кукурузу откройте и высыпьте в пиалу. Филе разморозьте и положите в судочек. Соль. Перец, муку насыпьте в емкости. Яйцо и сыр положите на тарелку. Масло налейте в емкость. Укроп помойте и положите на стол.
Cut the chicken into cubes, then transfer the chicken to a bowl and add the corn. Chop the dill and add it to the meat. Grate the cheese and pour into a bowl. Beat the egg here too. Add flour, salt and ground black pepper. Stir. Heat sunflower oil in a frying pan. Using a tablespoon, place the minced meat into the frying pan like pancake batter. Fry chicken cutlets with corn over low heat for about 4 minutes on each side. Fry the remaining cutlets in the same way.
Нарежьте куриное филе на кубики, а затем переложите филе в миску и добавьте кукурузу. Укроп измельчите и добавьте его к мясу. Сыр натрите на терке и насыпьте в миску. Сюда же вбейте яйцо. Всыпьте муку, соль и черный молотый перец. Перемешайте. В сковороде разогрейте подсолнечное масло. Столовой ложкой выложите фарш на сковороду так, как тесто на оладьи. Жарьте куриные котлетки с кукурузой на минимальном огне примерно по 4 минуты с каждой стороны. Таким же образом пожарьте остальные котлеты.
Place lettuce leaves or any greens of your choice on a plate. Place cutlets on top.
На тарелку положите листья салата или любую на ваш вкус зелень. Сверху выложите котлетки.