Place the fillet on a plate. Place eggs, cheese and onions on a plate, and pour salt and pepper into containers. Pour flour into a bowl, and pour butter and milk into glasses.
Выложите филе на тарелку. Яйца, сыр и лук положите на тарелку, а соль и перец насыпьте в емкости. Муку насыпьте в пиалу, а масло и молоко налейте в стаканы.
Pass the chicken fillet through a meat grinder. Add finely chopped onion, large egg, milk, salt and pepper. Stir the mixture until smooth. Add sifted flour and coarsely grated cheese. Mix the dough thoroughly again. Place the dough on a frying pan heated with vegetable oil. Bake the pancakes until golden brown on both sides.
Куриное филе пропустите через мясорубку. Добавьте мелко нарезанный лук, крупное яйцо, молоко, соль и перец. Перемешайте массу до однородного состояния. Добавьте просеянную муку и натертый на крупной терке сыр. Еще раз тщательно перемешайте тесто. На разогретую растительным маслом сковороду выложите тесто. Выпекайте оладьи до румяной корочки с двух сторон.
Place the pancakes on a plate and garnish with lettuce.
Выложите оладьи на тарелку и украсьте листом салата.