Pour the milk into a container, and pour the flour and yeast into the container. Place the eggs on the table. Place sugar and salt on a plate.
Молоко налейте в емкость, а муку и дрожжи насыпьте в емкости. Яйца поставьте на стол. Сахар и соль насыпьте в тарелку.
Stir warm milk, sugar and dry yeast. Gradually add flour. Stir until smooth. Cover the dough with a towel and leave for 40 minutes in a warm place. Mix salt, half a spoonful of sugar, 1 tablespoon of oil and eggs. When the dough has risen, beat it thoroughly with a spatula and add the egg mixture. Let the dough rise a second time.
Размешайте теплое молоко, сахар и сухие дрожжи. Постепенно всыпайте муку. Вымешайте до получения однородной массы. Накройте тесто полотенцем и оставьте на 40 минут в теплом месте. Смешайте соль, половину ложки сахара, 1 столовую ложку масла и яйца. Когда тесто поднимется, выбейте его хорошенько лопаткой, добавьте яичную смесь. Дайте тесту вторично подняться.
Heat a frying pan with vegetable oil. Then, without stirring the dough, spoon it into the pan. Fry the pancakes on both sides over medium heat until golden brown.
Сковороду разогрейте растительным маслом. Затем, не перемешивая тесто, выложите его ложкой на сковороду. Жарьте оладьи с двух сторон на среднем огне до румяного цвета.
Place the pancakes on a plate and sprinkle with powdered sugar, raspberries and mint leaves.
Выложите оладья на тарелку и посыпьте их сахарной пудрой, малиной и листочками мяты.