Place pasta on a plate. Place salt, pepper and Italian herbs in a container. Pour olive oil into a glass. Place the cream cheese and cream in containers, and place the fillet on a plate.
Выложите макароны на тарелку. Соль, перец и итальянские травы насыпьте в тару. Оливковое масло налейте в стакан. Творожный сыр и сливки поместите в емкости, а филе положите в тарелку.
In a frying pan heated with olive oil. Add finely chopped turkey fillet and fry until golden brown. Next, heat the cream in a saucepan and dissolve the curd cheese in it. Pour over the turkey, salt and pepper, sprinkle with a mixture of dry Italian herbs and simmer for 7 minutes. Meanwhile, boil the spaghetti according to the instructions, adding salt to the water. When the spaghetti is ready, drain the water. Next, toss the pasta with the sauce.
На разогретой оливковым маслом сковороде. Выложите мелко порезанное филе индейки, обжаривайте до золотистой корочки. Далее в сотейнике грейте сливки и растворите в них творожный сыр. Залейте индейку, посолите, поперчите, посыпьте смесью сухих итальянских трав и тушите минут 7. Тем временем отварите спагетти согласно инструкции, при этом посолите воду. Когда спагетти готовы, слейте воду. Далее перемешайте пасту с соусом.
Place the dish on a plate and garnish with tomatoes and herbs.
Выложите блюдо на тарелку и украсьте их помидорами и зеленью.