Place the pasta on a plate and place the mushrooms in a bowl. Peel the onions and place on the table. Pour the cream into a container. Place the butter on a plate with the pepper and dried basil. Pour salt into a container. Place olive oil and starch in separate glasses.
Макароны положите в тарелку, а грибы поместите в миску. Репчатый лук почистите и положите на стол. Сливки налейте в емкость. Сливочное масло положите на тарелку к перцу и сушенным базиликом. Соль насыпьте в тару. Оливковое масло и крахмал поместите в разные стаканы.
Cut the onions and mushrooms into small cubes. Fry the onion in a hot oil pan, then add the mushrooms and fry until the moisture disappears, then add the dried basil, starch and cream. Salt, pepper and mix everything thoroughly. Cook the sauce over low heat for five minutes, stirring constantly. Boil the pasta in salted water, drain in a colander and add butter. Toss pasta with sauce.
Репчатый лук и грибы нарежьте на небольшие кубики. Обжаривайте лук на раскаленной маслом сковороде, а затем добавьте грибы и жарьте до пока не исчезнет влага, после добавьте сушенный базилик, крахмал и сливки. Все посолите, поперчите и тщательно перемешайте. Готовьте соус на маленьком огне в течение пяти минут, постоянно помешивая. Отварите макароны в подсоленной воде, откиньте на дуршлаг и добавьте сливочное масло. Перемешайте макароны с соусом.
Place the dish on a plate, garnishing it with a lettuce leaf.
Выложите блюдо на тарелку, украсив ее листом салата.