Place eggs and butter on a plate. Place sugar, salt and dry yeast in containers. Pour flour into a bowl. Place sour cream and milk in different glasses.
Положите на тарелку яйца и сливочное масло. Сахар, соль и сухие дрожжи насыпьте в емкости. Муку насыпьте в миску. Сметану и молоко поместите в разные стаканы.
In a bowl, mix yeast, sugar and a tablespoon of flour. Pour in warm milk, stir and leave for 15 minutes. Beat the eggs into a bowl with the dough and add salt. Add flour to the dough slowly. Mix everything and leave the dough for 2 hours in a warm place, then form small buns. Place the buns on a parchment-lined baking sheet and place in the oven. Bake the buns at 200°C until golden brown.
В миске смешайте дрожжи, сахар и столовую ложку муки. Залейте теплым молоком, перемешайте и оставьте на 15 минут. В миску с опарой вбейте яйца и добавьте соль. Муку в опару добавьте по тихой. Все перемешайте и оставьте тесто на 2 часа в теплом месте, затем сформируйте маленькие булочки. Булочки выложите на застеленный пергаментом противень и отправьте в духовку. Запекайте булочки при 200 °С до румяной корочки.
Mix sour cream with sugar. Place the finished buns in a dish and dip them in sour cream. Leave the buns for 4 hours to soak.
Смешайте сметану с сахаром. Готовые булочки переложите в блюдо и обмакните их в сметану. Булочки оставьте на 4 часа, чтобы они пропитались.
Place the buns on a plate and decorate them with berries.
Выложите булочки на тарелку и украсьте их ягодами.