Pour milk into a glass. Place the pumpkin in a bowl and pour the flour into a plate. Place the eggs on the table. Place baking powder, salt and sugar on a plate. Pour sunflower oil into a glass.
Молоко налейте в стакан. Тыкву положите в пиалу, а муку насыпьте в тарелку. Яйца положите на стол. Разрыхлитель, соль и сахар насыпьте на тарелку. Подсолнечное масло налейте в стакан.
First, in a wide bowl, combine sugar, a pinch of salt and two eggs, then beat. Pour in milk and sunflower oil. Peel the pumpkin and remove seeds, grate the pulp on a fine grater, and mix with the egg mixture. Add flour and baking powder to the slurry and mix well. Grease the hot surface of the frying pan with an oiled brush, pour in the pumpkin dough. After a minute and a half, pry the dough with a spatula and turn it over and continue frying the pancakes until golden brown.
Первыми в широкой миске смешайте сахар, щепотку соли и два яйца, затем взбейте. Влейте молоко и подсолнечное масло. Тыкву очистите от кожуры и семян, мякоть натрите на мелкой терке, перемешайте с яичным составом. В кашицу добавьте муку с разрыхлителем и хорошо перемешайте. Раскаленную поверхность сковороды смажьте промасленной кисточкой, вылейте тыквенное тесто. Через минуты полторы подденьте лопаткой тесто и переверните продолжайте жарить блины до золотистого оттенка.
Place the pancakes on a plate and sprinkle them with powder, and place the berries on top.
Выложите блины на тарелку и посыпьте их пудрой, а сверху положите ягоды.