Place the spaghetti on the table along with the pepper and peeled onion. Place feta cheese on a plate. Place dill, garlic cloves and dried basil in one plate. Place the shrimp in a bowl and pour the olive oil into a glass.
Спагетти положите на стол вместе в с перцем и очищенным луком. Сыр фета положите в тарелку. Укроп, зубчики чеснока и сушеный базилик положите в одну тарелку. Креветки разместите в миске, а оливковое масло налейте в стакан.
Boil the spaghetti in a pan of boiled water; cook according to the instructions on the package.
Отварите спагетти в кастрюле с кипяченной водой, отваривать следует так как показывает инструкции на упаковке.
Chop the garlic. Peel the onion and cut into rings. Cut the pepper in half and then into cubes. Place garlic and onion in a frying pan heated with olive oil and fry for 5 minutes until translucent. Add pepper and simmer for 7 minutes. Boil the shrimp and add to the vegetables. Simmers for 2 minutes. Add basil and pepper, stir gently and remove from heat. Mix pasta with vegetables.
Чеснок измельчите. Лук очистите и нарежьте кольцами. Перец разрежьте пополам, а затем на кубики. В разогретую с оливковым маслом сковороду положите чеснок и лук, жарьте 5 минут, до прозрачности. Добавьте перец и тушите 7 минут. Креветки отварите и добавьте к овощам. Тушит 2 минуты. Добавьте базилик и перец, аккуратно перемешайте и снимите с огня. Смешайте макароны с овощами.
Place the pasta on a plate and crumble the feta cheese over it.
Выложите макароны на тарелку и накрошите туда сыр фета.