Place pasta, onion and turkey on a plate. Place salt and pepper in containers. Place ricotta cheese and cream in bowls.
На тарелку положите макароны, лук и индейку. Соль и перец насыпьте в емкости. Сыр рикотта и сливки разместите по мискам.
Fry chopped onion in a heated frying pan. Place finely chopped turkey fillet. Fry until golden brown. Next, heat the cream in a saucepan and dissolve it in the curd cheese. Pour the sauce over the turkey, add salt and simmer for 7 minutes.
На разогретой сковороде обжарьте измельченный лук. Выложите мелконарезанное филе индейки. Обжаривайте до золотистого цвета. Далее в кастрюльке грейте сливки и растворите их в творожном сыре. Залейте индейку соусом, посолите и тушите 7 минут.
Meanwhile, cook the pasta in a pan of boiled water, then remove it and let it cool slightly.
Тем времен отварите макароны в кастрюле с кипяченой водой, а затем вытащите их и дайте им немного остыть.
Place the pasta on a plate and garnish with herbs and vegetables.
Выложите макароны на тарелку и украсьте их зеленью и овощами.