Place the liver on a plate. Peel the carrots and place on a plate with the onions and eggs. Pour flour into a bowl. Place salt and pepper in containers.
Печень положите в тарелку. Морковь почистите и положите в тарелку к луку и яйцами. Муку насыпьте в миску. Соль и перец насыпьте в емкости.
Wash the pork liver and cut into small pieces. Peel the onions and carrots. Mince the liver, onions and carrots. Add flour and eggs, salt, pepper and mix everything thoroughly. Place pancakes in a heated frying pan with a tablespoon and fry them on both sides until golden brown.
Свиную печень помойте и нарежьте небольшими кусочками. Почистите лук и морковь. Печень, лук и морковь пропустите в мясорубке. Добавьте муку и яйца, соль, перец и все тщательно перемешайте. На разогретую сковороду столовой ложкой выложите оладьи и жарьте их с двух сторон до румяной корочки.
Place the pancakes on a plate, garnishing it with vegetables.
Выложите оладьи на тарелку, украсив ее овощами.