Place the chicken fillet on a separate plate. Place onions, eggs and cheese on a plate. Pour flour into a container. Pour vegetable oil into a glass, and pour salt and pepper into containers.
Куриное филе разместите на отдельной тарелке. Лук, яйца и сыр поместите на тарелку. Муку насыпьте в емкость. Растительное масло налейте в стаканчик, а соль и перец насыпьте в емкости.
Cut the chicken fillet into small cubes and place in a bowl. Grate the garlic, onion and cheese and add to the meat. Mix everything and add mayonnaise and eggs. Mix everything thoroughly. Start frying the pancakes. Pour oil into a hot frying pan and spoon out the resulting mixture and fry on both sides until golden brown.
Куриное филе нарежьте мелкими кубиками и положите в миску. Чеснок, лук и сыр натрите на терке и добавьте к мясу. Все перемешайте и добавьте майонез и яйца. Все тщательно перемешайте. Начните жарить оладьи. В горячую сковороду налейте масло и ложкой выложите полученную массу и жарьте с двух сторон до румяной корочки.
Serve the pancakes on a plate, garnished with tomatoes and herbs.
Подавайте оладьи на тарелке, украсив ее помидорами и зеленью.