Unwrap the chicken and bacon and place on a plate. Distribute flour, kefir, salt, pepper, vegetable oil into containers of suitable size. Place onions and eggs on a plate. Wash the parsley and place on the table.
Куриное филе и бекон распакуйте и поставьте на тарелку. Муку, кефир, соль, перец, растительное масло распределить в подходящие по размеру емкости. Лук и яйца положить на тарелку. Петрушку помойте и поставьте на стол.
Cut the chicken fillet and bacon into small cubes and place them in a bowl. Chop the onion and greens. Add herbs to the meat and pour in the kefir, then beat in the eggs. Add flour, baking powder, salt and pepper, and then mix everything thoroughly. Place pancakes in a heated frying pan with a tablespoon and fry on both sides.
Куриное филе и бекон нарежьте мелкими кубиками и переложите их в миску. Лук и зелень нарежьте. Добавьте к мясу зелень и вылейте кефир, а затем вбейте яйца. Добавьте муку, разрыхлитель, соль и перец, а затем все тщательно перемешайте. На разогретую сковороду столовой ложкой выложите оладьи и обжаривайте с двух сторон.
Place pancakes with bacon on a plate. Decorate the plate with vegetables.
Оладьи с беконом перелаживаем на тарелку. Тарелку украсьте овощами.