Place pasta on the table. Place ham, cheese and eggs on a plate. Pour the milk into a glass and pour the salt into a container.
Макароны насыпьте на стол. Ветчину, сыр и яйца положите на тарелку. Молок налейте в стакан, а соль насыпьте в емкость.
Prepare a tall baking dish and grease with oil. Place pasta and sprinkle with spices. The next layer is ham, cut into strips. Place grated cheese on top of the ham. Pour milk into a separate bowl and beat in eggs, mix everything and pour on top of all layers. Place the mold in a preheated oven for 30 minutes at 200°C.
Подготовьте высокую форму для запекания, смажьте маслом. Выложите макароны и посыпьте специями. Следующий слой- ветчина, нарезанная соломкой. Сверху на ветчину выложите натертый сыр. В отдельную миску налейте молоко и вбейте яйца, все перемешайте и вылейте сверху всех слоев. Поставьте форму в разогретую духовку на 30 минут при 200°С.
Cut a piece from the dish and place it on a plate, then garnish it with lettuce and tomatoes.
Отрежьте кусок от блюда и положите на тарелку, а затем украсьте ее листьями салата и помидорами.