Place chicken fillet on a plate with tomatoes, pepper and dill. Place the onion on a plate. Place the eggs on the table. Pour sunflower oil into a glass. Place pepper and salt into a container. Place flour and mayonnaise in a container.
Куриное филе положите на тарелку к помидорам, перец и укроп. Лук положите на тарелку. Яйца положите на стол. Подсолнечное масло налейте в стакан. Перец и соль насыпьте в емкость. Муку и майонез разместите в емкости.
Rinse the chicken under water, then pat dry with a paper towel. Cut the fillet into small cubes. Wash all vegetables and dry. Cut into small cubes. Finely chop the greens, add eggs and flour, then add salt and pepper. Mix everything until smooth. Add mayonnaise. Using a tablespoon, spoon the mixture into a heated frying pan. Fry chicken cutlets in sunflower oil on both sides for 3 minutes until golden brown.
Вымойте куриное филе под водой, затем обсушите бумажным полотенцем. Нарежьте филе мелким кубиком. Промойте все овощи и обсушите. Нарежьте мелким кубиком. Порубите мелко зелень, добавьте яйца и муку, затем посолите и поперчите. Перемешайте все до однородной массы. Добавьте майонез. С помощью столовой ложки выложите массу на разогретую сковородку. Жарьте куриные котлеты на подсолнечном масле с двух сторон по 3 минуты, до золотистой корочки.
Place the cutlets on a plate and garnish with herbs and tomatoes.
Выложите котлеты на тарелку и украсьте их зеленью и помидорами.