Defrost and rinse the beef tongue, clean it of films.
Разморозьте и промойте говяжий язык, очистите его от пленок.
Place your tongue in boiling water. After 15 minutes, add bay leaf and peppercorns. Cook over medium heat until done. Cooking time depends on weight: 1 kg - 90 minutes, more than 1 kg - 180 minutes.
В кипящую воду положите язык. Через 15 минут добавьте лавровый лист и перец горошком. Варите до готовности на среднем огне. Время варки зависит от веса: 1 кг – 90 минут, больше 1 кг – 180 минут.
Place the finished tongue on a cutting board and let it cool.
Готовый язык выложите на разделочную доску и дайте ему остыть.
Cut the tongue into thin pieces.
Нарежьте язык на тонкие кусочки.
Heat a frying pan and melt a piece of butter in it. Fry the tongue on both sides.
Разогрейте сковороду и растопите на ней кусочек сливочного масла. Обжарьте язык с двух сторон.
Place the fried pieces on a flat plate. Serve with grain mustard and horseradish.
Выложите обжаренные кусочки на плоскую тарелку. Подавайте с зерновой горчицей и столовым хреном.
Make bruschetta. Toast the bread, brush it with mustard, and place a piece of beef tongue and olive on top.
Сделайте брускетты. Поджарьте хлеб, смажьте его горчицей, сверху положите кусочек говяжьего языка и маслины.