Pour olive oil into a glass. Peel the beets, potatoes and carrots and place them on a plate, and place a bay leaf there. Place the herring on a plate. Place salt and pepper on a plate. Place the tomato paste in a plate.
Оливковое масло налейте в стакан. Свеклу, картошку и морковку почистите и положите в тарелку, туда же положите лавровый лист. Сельдь положите на тарелку. Соль и перец насыпьте на тарелку. Томатную пасту поместите в тарелку.
Fillet half the herring and cut into small cubes. Pour oil into a saucepan. Place the onion and gild it. Place all the grated vegetables and herring in pieces one at a time. Mix everything and simmer over low heat until cooked under the lid. Add tomato paste. Add pepper and bay leaf. Simmer for another 3 minutes. Remove from heat and let cool. Place in a container with a lid and place in the refrigerator until completely cool.
Из половины сельди сделайте филе и нарежьте на мелкие кубики. В сотейник налейте масло. Выложите лук и золотим его. Выложите по очереди сразу все натертые овощи и сельдь кусочками. Все перемешайте и тушите на минимальном огне до готовности под крышкой. Добавьте томатную пасту. Выложите перец и лавровый лист. Тушите еще минуты 3. Снимите с огня и дайте остыть. Переложите в какую-то посуду с крышкой и поставьте в холодильник до полного остывания.
Spread caviar on bread and place greens on top.
Намажьте икру на хлеб, а сверху положите зелень.