Place the required number of tartlets on a plate. Pour the caviar into a bowl, place the cream cheese on a saucer, and place the mayonnaise in a container. Place the dill on a plate. Boil the eggs in advance, cool them and peel them.
Тарталетки в нужном количестве выложите на тарелку. Икру насыпьте в пиалу, сливочный сыр разместите на блюдце, а майонез поместите в емкости. Укроп положите на тарелку. Заранее отварите яйца, остудите их и очистите от скорлупы.
Finely chop the dill and grate the egg whites. Combine dill, egg whites, cream cheese and mayonnaise, then mix thoroughly. Fill the tartlets with the resulting mixture and place the caviar on top.
Укроп мелко нарежьте, яичные белки натрите на терке. Смешайте укроп, яичные белки, сливочный сыр и майонез, затем тщательно перемешайте. Полученной массой наполните тарталетки, а сверху разместите икру.
Place the greens on a plate and place the tartlets on top in a beautiful arrangement.
На тарелку выложите зелень, сверху в красивом оформлении выложите тарталетки.